Underhållsspolning Stockholm

En underhållsspolning ger rören ett längre liv

Är du orolig över standarden på dina rör? Då är det kanske dags för en underhållsspolning.

Genom en sådan tar du hand om dina rör och ger dem en längre hållbarhet. Allt som oftast är det akuta rörproblem som vi får ta tag i. Men om du regelbundet utför underhållsspolning ger du dina rör ett längre liv.

Hör av dig till oss så är vi snabbt på plats och tar hand om dina rör. Vi har stor kunskap och lång erfarenhet och värnar om miljön i alla delar av arbetet.

Kontakta oss idag för en underhållningsspolning – det kommer du att vinna på i längden.


Tre fördelar med underhållsspolning

  • Förhindrar översvämningar.
  • Förhindrar vattenskador.
  • Höjer värdet på din fastighet.
  • Mindre vattenflöde leder ofta till stopp

underhållsspolning stockholm

Det är faktiskt så att dagens snålspolande munstycken i kök och dusch och snålspolande toaletter faktiskt hjälper till att täppa igen rörsystemet. Det beror på att vattenflödet är mindre vilket ger en större risk att rören slammar igen. Något förenklat skulle man kunna säga att dagens rör ofta är överdimensionerade i förhållande till vattenflödet. När det uppstår ett stopp är orsaken därför oftast inte slitna rör, utan mer eftersatt underhåll. Med hjälp av en underhållsspolning förhindrar du att rören täpps igen i förtid.

Regelbunden underhållsspolning ger stora fördelar

Med tanke på allt som spolas och sköljs ned i avloppen är det lätt att förstå att det kan behöva underhållsspolas med jämna mellanrum. I ett kök handlar ofta mindre matrester, oljor, fett och annat ofta i diskhon. I badrummet handlar det om hårstrån, hudrester samt fett och kemikalier från hygienprodukter.

För att inte tala om allt det där som inte hör hemma i rören, men som ändå har en tendens att hamna där. Rören i ett hem får helt enkelt stå ut med en hel del. För att förebygga problem som översvämningar och vattenskador kan det därför vara en mycket bra idé att genomföra kontinuerliga underhållsspolningar.

Höj värdet med en underhållsspolning

Ett ordentligt underhållet avloppssystem är dessutom en bra värdehöjare på en bostad eller fastighet vid en försäljning. En av de oftast förekommande frågorna vid visningar är om stammarna är bytta under de senaste åren. Om du i det läget kan visa upp papper på att du har genomfört regelbunden underhållsspolning ökar chanserna att du kan sälja ditt objekt till ett bra pris.

Så gå en underhållsspolning till

Vi spolar ditt avlopp i olika etapper, kanske har du fått problem med stopp i golvbrunnen. Vi börjar med att högtrycksspola stammarna från källare upp till avluftningen.Därefter går vi in i samtliga badrum/wc och kök med mera och avslutar vi med bottenledningen för att förhindra stopp efter att spolningarna är avklarade. Nyckelhantering och avisering tar vi hand om för den som så önskar. Efter att vi har utfört underhållsspolning av en fastighet redovisar vi vad vi gjort och var vi varit samt vilka eventuella problem som uppstått.

Underhållsspolning med kvalitet i fokus

Vi utför arbeten åt såväl privatpersoner som företagskunder och bostadsrättsföreningar. Våra hantverkare har lång praktisk erfarenhet, stor flexibilitet och kreativitet. Vi siktar på att ge alla våra kunder så bra service och bemötande som möjligt.

För att våra kunder ska bli nöjda så har vi full garanti på alla våra utförda tjänster inom underhållsspolning och andra rörtjänster. Välkommen att kontakta oss för en underhållsspolning – du kommer inte att ångra dig.

Ta hand om dina rör med underhållningsspolning
GTM-WBNS9B8